Legacy Legends
01/2023

Wordt dit het grootste autoplatform ter wereld? Als het aan ons ligt wel!

Legacy Legends is een grote naam in de autowereld. De organisatie achter dit bedrijf wilt niets liever dan wereldwijd bekend worden, in deze case vertellen wij hoe we dat aanpakken!

Skills

Social Media Management, Social Media Adverteren

Platform

Facebook, Instagram, TikTok en YouTube

Nieuwe volgers op social media
10K+
Nieuwe volgers op social media
Bereik in eerste 6 maanden
2M+
Bereik in eerste 6 maanden
Wordt dit het grootste autoplatform ter wereld? Als het aan ons ligt wel!

Het project in een overzicht

Legacy Legends is een bedrijf dat ontstaan is uit passie voor auto’s en alles daaromheen. Van gezellig rijden met vrienden over de mooiste wegen van Nederland tot kinderen de mooiste dag van hun leven bezorgen. Ook dingen zoals het keihard inzetten voor goede doelen en het bouwen van de meest bizarre autocollectie in Nederland behoren tot de activiteiten. Legacy Legends wilt geschiedenis schrijven en de wereld laten zien wat deze branche nou juist zo leuk maakt! En hier gaan wij hun mee helpen.

De uitvoering

Hoe gaan we ervoor zorgen dat Legacy Legends wereldwijd viraal gaat? Een succesvolle pagina opstarten op Social Media begint bij het maken van de juiste content. Met een hoop toffe evenementen, gave auto’s en een fantastische cameracrew werd die uitdaging voor ons een makkie!  

Aangezien Legacy Legends nog volop in de opstartfase zit, zijn we het afgelopen half jaar begonnen met de voorbereidingen voor 2023. Zo plaatste we dagelijks gave content, organiseerde we toffe acties voor de volgers en creëerde we een trouwe community vol fanaten en liefhebbers.

Inmiddels hebben we al miljoenen mensen bereikt over het hele internet en kunnen we niet wachten om te beginnen met het echte werk, hoe of wat, dat is allemaal te volgen op Legacy Legends!

Het resultaat

De afgelopen 6 maanden hebben we ons bezig gehouden met het bouwen van een basis ter voorbereiding van het nieuwe jaar. Zo groeide we het Instagram account tot 4500+ volgers, creëerden we een grote actieve groep fans op meerdere sociale kanalen en zorgde we op dagelijkse basis voor relevante content, acties en nog veel meer!

Momenteel zijn we hard bezig met de plannen voor het nieuwe jaar, aangezien het nu pas in de kinderschoenen staat. Zo komt er nog veel meer aan zoals een ontzettend gaaf YouTube kanaal, grote evenementen en nog gekkere acties! We zijn dit jaar echt van plan Legacy Legends naar een nieuw level te tillen! Als je wilt zien hoe ons dat afgaat dan kun je altijd even een kijkje nemen op de sociale kanalen van Legacy Legends.

Wordt dit het grootste autoplatform ter wereld? Als het aan ons ligt wel!
Wordt dit het grootste autoplatform ter wereld? Als het aan ons ligt wel!

Verzoenen met online marketing?

Geen probleem, wij zijn er voor je. Wij zorgen ervoor dat het gemakkelijk en effectief gebeurt.

Social Kiss Marketing Agency CTA

Contacteer ons vandaag nog!

We kijken graag naar jouw huidige situatie om vervolgens samen een plan te maken voor online succes!

Contact
Social Kiss Marketing Agency Paketten

Bekijk onze paketten

Buiten onze maatoplossingen bieden wij uiteraard ook standaard pakketten aan. Bekijk ze gerust even.

Bekijk onze paketten